beats by dre cheap

Monday mood


            Imam neke glupave bolove u stomaku i to me toliko nervira... Toliko su neprijatni bolovi, mislim nije da postoji prijatan bol, al ovo je jako mučno. Doktorka mi je danas rekla da je to nešto do želuca i dala mi neki lek. Fina je moja doktorka generalno i dobra je prema meni, ne žuri kada me pregleda i lepo popričamo. Doduše, ona je naš porodični prijatelj i svi idemo kod nje, pa možda i zbog toga. Ali postoji nešto što me baš nervira kod nje, a to je da za sve što se požalim da me boli ona me pita da li sam napeta, da li sam pod stresom, da li se sekiram. Okej je sve to, jer generalno i jesam napeta, al brate mili, ne može sve da bude od toga. Kao kad sam rekla da osećam nešto u grlu, a ona je rekla da je to zato što sam jako emotivna, a ovog leta sam saznala da imam rupice u desnom krajniku u koje mi se zadržava hrana i da mi to smeta. Ili kada kažem da me boli stomak, a doktori pitaju da li imam ciklus. Pa jebote, pola svog života već imam ciklus i nisam od onih pljačljivih žena koje kukaju na sve u pms i kad dobiju postaju nesposobne za sve, tako da sigurno ne bih zbog toga čekala u proseku sat vremena da me ti pregledaš. Ili čuveno: „Ti si mlada, nije to ništa ozbiljno....“. Okeeeej.

            Malo stvari se plašim, a čak i ono što mi je onako pomalo strašno, stegnem zube i suočim se sa tim. Ali se stvarno nenormalno mnogo plašim nepogoda. Ma, ja bih provela 2 cela meseca na 40 stepeni ili da 4 meseca bez prestanka lije kiša, da lije da ne staje, samo da ne grmi jebeno i da ne duva glupavi vetar! Večeras je bilo užasno vreme, ne znam koliko mi se digao pritisak, jedva sam čekala da prođe. Ponekad mislim da je lako ovim ljudima koji žive u stanu, nemaš dvorište, nemaš drveće u dvorištu, imaš gromobran, boli te uvo. Ja od kad znam za sebe kad grmi isključujemo neke uređaje iz struje jer se dešavalo da nam pregore, mojoj drugarici je ovog vikenda pregoreo tv kad je grmelo. Tako da sam se dodatno uznemirila večeras i još više me sve zabolelo.

            Ovaj ispitni rok je propast od roka u najavi. Nije mi ni do čega, samo da mi ova muka prođe. A lek treba da popijem tek sutra ujutru, tako da je još jedna zanimljiva noć preda mnom aleluja.

Mhm A-ha Oh Yeah Da-da
http://vronska.blogger.ba
11/09/2017 23:15